Треньорът на Левски Николай Митов определи групата за гостуването на Локомотив Пловдив на "Лаута". Двубоят е в петък (12 май) от 20:00 часа.

Най-интересното име сред новобранците в „синята” група е 17-годишният Сонер Полат. За него това е дебютно попадане в разширения състав на отбора. Той играе по десния фланг, като може да се подвизава и като крило, и като бранител в тази зона.

Той попада там на мястото на друг юноша - Алекс Боримиров, който получи разтежение в последната тренировка. Другите младоци са Атанас Кабов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Станислав Иванов, Божидар Краев, както и завърналият се след дълго лечение на травма Деян Иванов.

Митов не може да разчита на наказания Роман Прохазка, контузения Веселин Минев и извадените от състава Антонио Аниете, Георги Костадинов, Джереми де Ноойер и Сърджан Лукин.

Ето и групата на Левски за този двубой:
Вратари: Николай Кръстев, Божидар Митрев
Защитници: Димитър Пиргов, Давид Яблонски, Деян Иванов, Александър Александров, Сашо Александров, Ивайло Найденов
Полузащитници и нападатели: Сонер Полат, Мехди Бурабия, Атанас Кабов, Илия Юруков, Антон Огнянов, Франсис Нар, Божидар Краев, Станислав Иванов, Амаду Сукуна, Бабатунде Адениджи.