Левски ще има втори отбор. Негов треньор ще е Елин Топузаков. Това обяви треньорът на "сините" Станимир Стоилов по време на пресконференцията си преди началото на лятната подготовка.

Вторият тим ще замине заедно с първия за Боровец на осми юни, но ще тренира отделно. Стоилов обяви, че който показва добри игри от Левски "Б", то той ще получи поле за изява и при "А" селекцията.

Желанието на Левски е дублиращият състав да се подвизава във Втора лига, но по-вероятно е да стартира от Югозападната Трета лига.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Има възможност в него да играят и отстранените заради лоша дисциплина футболисти Здравко Димитров и Димитър Костадинов, макар Мъри да подчерта, че специално за тях двамата е категоричен, че не ги иска в тима си.

"Здравко и Митко са си футболисти на Левски. Има запитване от български клубове. Имаме поделено партньорство за бъдещи трансфери със Септември София, така че можем да направим компромис само с тях. Всички други трябва да платят. Ако не - имаме достатъчно възможности да си тренират и да играят. Тяхно е решението. В първия отбор скоро няма да ги видите на терена, поне докато аз съм тук.

Ако успеем да преотстъпим двамата на Септември и да ги продадем в чужбина, това ще бъдат допълнително спестени финанси за клуба. Ние сме готови да им плащаме заплати, но те трябва да си вземат решение. Достатъчно получиха от всички клубове, в които са били досега. Дай Боже да ги купи някой - няма проблеми, това ще е допълнителна икономия за нас", заяви Стоилов.