Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде брифинг преди утрешното гостуване на Марек в Дупница за Купата на България. Мачът е от 13:00 часа.

"Всякакъв вид несериозно отношение в този мач може да ни създаде проблеми. Започваме да правим леки стъпки напред, трябва всеки мач да играем на максимума си. Ще опитаме да убедим футболистите в сериозността на срещата, трябва да приключим срещата по най-добрия мач. Нотка на подценяване не може да има, защото в последните години нямаме спечелени трофеи. 

Всичките играчи са дошли по средата на подготовката или не са правили подготовка, отборът не е водил подготвителен период, тренираме по-внимателно, в момента нищо не можем да направим, тренираме, за да вдигнем кондиционното си ниво, до зимата нищо не може да се направи, просто с мачовете трябва да дойде и подобряването на играта.

Имам проблеми с играчите - на базата на слабата кондиция, се получават леки травми. Ники Михайлов, Миланов и Горанов са с леки проблеми след последния мач, не смятам да пазя никого. Ако тези, които влязат, идеална възможност да покажат формата", допълни треньорът.