Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен след убедителната победа на „сините“ със 7:0 над Септември (Симитли) в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Въпреки това Мъри подчерта, че засега футболистите му са "далеч от истинския Левски" и трябва да продължат да се стараят и работят.

„Общо взето, основното изискване беше да продължим напред. Трябва с всяка измината минута да подобряваме представянето си. Имахме леки затруднения в началото, но намерихме решение. Има разлика в класите, ние сме Левски, те са отбор от Б група. Добре беше, че играхме докрай. Ние не сме играли за някакъв резултат. Търсехме ритъм и контрол над мача, което се получи, както и играта в защита. Мога да кажа, че и двете двойки централни защитници могат да играят по-добре, като сега не са на най-високото ниво“, сподели Стоилов след мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Подходихме мъдро. Колкото повече мачове играем, толкова повече вдигаме нивото. Тези които играха, се стараха и това е позитивна нотка. За съжаление нямаме много мачове, за да се подобряваме още. На този етап се стараем да се подобряваме с всеки изминал ден. Далече сме от истинския Левски. Всеки ден поставяме все по-трудни задачи. Най-важното е да се стараем и да работим, за да върнем истинския Левски. Искам да видя играещ Левски, който търси победата", продължи Мъри.

"Щом Илиан Илиев се оплаква от терена, значи има проблеми. Черно море са стабилни, добре комбинират. На нас ще ни е нужна добра организация, за да се представим добре. Бари работи добре и то в тренировките. Трябва да му създаваме положения, за да вкарва, както се случи днес. Отборът създаде много положения и вкара 7 гола, което е положително. Въпреки това трябва да подобряваме още ефективността си в атака“, завърши наставникът на "сините".

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022