Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция на "Герена" преди гостуването на Ботев (Враца) от осмия кръг. Засегната беше и темата със случилото се на срещата на върха при "сините", провела се по-рано тази седмица. Както вече стана ясно, Константин Папазов подаде оставка като член на Надзорния съвет на Левски след скандал със Стоилов. БЛИЦ разкри преди дни как Мъри се нахвърлил на Тити по врема на срещата и го нападнал, призовавайки го да напусне клуба

"Левски трябва да играе като Левски, да търси надмощие и да прилага подходящия за клуба стил. Утре имаме възможност да покажем това, на което е способен Левски. Общо взето, всички играчи са здрави, нямаме травмирани футболисти. Имаме още две тренировки, за да решим кои да са на терена, но като тактика и идеи сме готови. Ботев (Враца) значително подобри представянето си, новият им треньор (б.р. - Росен Кирилов), явно и на него се дължи подемът в играта, забелязвам и голям брой чуждестранни футболисти. Те започнаха да играят комбинативно. Заслужават внимание, но за мен е по-важно как ще играе Левски", коментира Стоилов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Срещата беше в клубен вариант - привърженици, ръководство и спонсори. Така решихме - да не се изнасят подробности. Когато има конкретни решения, ще се обявят. Каквото има да се казва, съм го казал вътре. Повече подробности не мога да изнеса от срещата. Каквото трябваше да кажа на Константин Папазов, съм му го казал. Аз индиректно няма какво да говоря", допълни Мъри.

Продължават драмите в Левски, летят грозни обиди

"Във всеки мач се подхожда сериозно, има достатъчно време до Суперкупата, 3-4 дни са напълно достатъчни за възстановяването на футболистите на Левски. Сега целото ни внимание е насочено към мача с Ботев (Враца), който е също толкова важен, колкото и този с Лудогорец", подчерта Стоилов.

"Продължаваме с регулярните срещи, които ги правим още от миналата година. Сега със сдружението „Левски на левскарите“ трябва да популяризираме още тези срещи с феновете. Левски ще бъде на пореден мач домакин, където и да играе в България“, добави Мъри Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК