ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция преди столичното дерби с Локомотив (Сф) от десетия кръг на Еfbet Лига. Мачът е утре от 18:45 часа в "Надежда". Стоилов коментира и календара на българския футбол. Мъри обясни, че на "Герена" все още нямат отговор на изпратеното писмо до БФС, в което са изразили желание футболните турнири у нас да спрат на 30 ноември. 

"Уелтън и Роналдо са здрави. Имаше натрупана умора, затова им дадохме почивка. Не мисля, че бройката билети (б.р. - 1300 за левскарите), която Локомотив отпусна, ще повлияе на присъствието на феновете. И 100 билета да ни дадат, пак ще се чувстваме домакини. Стадион "Локомотив" явно е претъпкан постоянно, затова стават ограниченията", коментира Стоилов, който недоумява защо цената на билетите за феновете на Левски за гостуването в "Надежда" е 20 лева, а за тези на ЦСКА във втория кръг е била 10 лв.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Локомотив (София) - Левски винаги е било отлично столично дерби. Да, малко позавехна през годините. Винаги са ставали истински дербита. Тази година Локомотив направи израстване на игровия си облик. Направиха добра селекция, опитват да играят комбинативен футбол. Изпитваха затруднения с резултатите през миналия сезон, но сега са в коренно различна посока. Въпросът е ние да сме на максималната си концентрация и ниво. Имам яснота в състава, който ще вземе участие в срещата и как трябва да изглеждаме, въпросът е да го покажем по най-добрия начин на терена. За първи път в нашия отбор се създаде група от 14-15 човека, които да се конкурират за титулярно място. Ще видим кой ще стартира утре", продължи треньорът на Левски.

"Като за първи мач след по-дълга пауза, мисля че Ивелин Попов се стара и показа добри неща. С времето ще идва добрата спортна форма. Той може по-често да участва. Ако цикълът е прекалено гъст, трябва да сме внимателни. Утрешният мач е добра възможност да покажа най-доброто, без значение дали ще е титуляр. Нормално би било да са по-мотивирани срещу Левски, особено ако си играл тук. Футболистите трябва да са максимално концентрирани. Колкото по-силен е съперникът, толкова по-добре за Левски. И играчи, и треньорския щаб са играли в Левски", коментира Мъри Стоилов.

"Изпратихме изричното си желание всички футболни състезания да приключат до 30 ноември, за да могат футболистите да имат пауза от един месец, след като са играли и тренирали девет месеца. Засега никой не иска да дискутира с нас тази тема. Всички първенства приключват на 15-и, така че очаквам при нас да е наобратно. Имаше разговори да се проведат мачове за Купата на България в почивни от световното първенство дни. Нормално е още сега да изкоментираме тази тема. Добре е отсега да се знае. При нас очаквам да е обърнато с главата надолу. Нашите бразилски футболисти не са си били в държавата почти една година“, добави Стоилов.

 

Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди гостуването на "Локомотив" (Сф)

Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди гостуването на "Локомотив" (Сф) #ЛевскиЕВечен #ВсичкиЗаедно

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 9 септември 2022 г.

 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК