Tреньорът на Левски Станимир Стоилов беше изключително доволен след сладката победа с 2:0 срещу ПАОК в първата среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. 

"Oтличен мач за Левски, една прекрасна "синя" вечер. Въпреки проблемите и сериозния противник, вкарахме голове и не допуснахме. Имахме възможност да решим всичко с трети гол. От това, което показа ПАОК, днес победихме голям отбор. Притеснявам се за втория мач", каза Стоилов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Това е Левски, който се бори. Трябва търпение и работа, за да може Левски да играе още по-добре. Победата мога да я сложа в топ 10. Спечелихме срещу голям отбор, който игра четвъртфинал преди няколко месеца. Голям отбор на ПАОК, който ме притеснява. Изключително комбинативен тим. На реванша трябва да се представим по най-добрия начин. Трябва да отбележим гол. Ако опитваме да удържаме, ще е грешка", продължи Мъри.

"Нашите нападатели са доста опасни. Съжалявам, че не вкарахме още. Не мога да кажа дали ще се върнат част от контузените. Видяхте ПАОК какви смени направи. Важното е, че подарихме победа на феновете. Виждам едни щастливи левскари. Това е най-важното. Дайте да не правим някакви глобални изводи. Благодаря на феновете, които показват любовта си не само към мен, но и към всички в клуба. Дадохме им капка радост. Ако продължим така, ще е добре", каза още Станимир Стоилов.

"Ако бяхме загубили, в неделя щеше да има мач срещу Славия. Сега след като победихме, очаквам да го отложат", добави треньорът на "сините". 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа