Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен след победата с 5:0 над Етър. Мъри обаче размаха пръст на Илиян Стефанов, като го заплаши "да го върне там, откъдето стартира". Стоилов предупреди играчите си да бъдат много внимателни и концентрирани за първия двубой от шампионата срещу ЦСКА 1948.

 Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Първото полувреме имаше добро желание и добра динамика. Липсваше ни последното подаване и заварващия удар. През второто полувреме имаше разлика в класите. Отборът на Етър е от Б група и държеше добро ниво. Този път съм доволен от динамиката в играта и желанието на футболистите. Ако Левски се превърне в зависим от формата на един играч, нещата няма да са добре.

Има играчи, които значително трябва да подобрят своето представяне. Илиян Стефанов се представя изключително зле през този подготвителен период. Трябва да се вземе в ръце, защото има опасност да се върне там, откъдето стартира. На този етап това са хората, на които ще разчитаме. С оглед на сериозната селекция и промените, които се случиха в ЦСКА 1948, смятам, че мачът ще бъде изключително труден", заяви Мъри.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022