Легендата на Левски Наско Сираков изгледа победата над ЦСКА с 2:1 на Националния стадион „Васил Левски”. „Червените” поведоха в резултата с 1:0 с ранен гол на Арсенио Нунеш. В 71-ата минута Прохазка изравни от дузпа, а в 79-ата минута Давид Яблонски донесе успеха.

„Доволен съм от резултата. В тези мачове играта не се гледа, а резултата. Мачът можеше да завърши по различен начин. Две грешки в отбраната на ЦСКА и 2:1 за Левски. Можеше накрая да вкараме и трети гол”, каза Сираков.

На въпрос, повлия ли треньорската смяна в Левски на резултата от двубоя, Наско каза: „На мотивацията със сигурност, но на играта няма шанс. Ники Митов няма как да промени нещо за два дни. Футболистите бяха мотивирани, но жалкото е, че Божидар Краев бе най-активен. Той най-много поемаше отговорност.”

Сираков коментира и дали смяната на Топузаков с Митов е била правилна: „Дали е правилно или не, бъдещето ще покаже. Не трябва да летим в облаците само след един мач. До голяма степен първенството е предрешено, макар че има директни двубои. Днешната победа идва в най-подходящия момент. Ако Левски днес бе загубил, положението щеше да е неудържимо. Особено сред феновете.”

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига