ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за бъдещето на "синия" клуб на една от срещите си с фенове в страната. 

Последната такава бе в Пазарджик, като на нея босът обяви, че това, което предстои на "сините", ще е по-добро от случващото се в последните три години.

200 лв Начален Бонус Спорт!

"Когато се събираш с истински левскари, срещите винаги са много приятни и вършим сериозна работа", заяви Сираков пред БНТ, след което бе помолен да коментира свои думи отпреди дни, когато каза, че е "лесно да казваш истината на феновете".

"Истините са много. Моята истина е в полза на Левски. Това е истината", категоричен е той.

"Бъдещето ще е по-добро от миналото в последните 3 години и от настоящето, това е сигурно", завърши Наско Сираков.

След това босът говори и пред bTV, където говори по различни футболни теми.

"Нямам усещане, че кампанията, свързана с увеличаването на уставния капитал на клуба, добива достатъчно мащабност, защото времето ни притискаше много. Нямам възможност да посетя всички или по-голяма част от населените места в България.

От това, което виждам, при всички положения ще ни се наложи есента да направим втора кампания. Убеден съм, че тя ще бъде много по-силна."

"Нямам притеснения с подаването на документи към лицензионната комисия на БФС. Позицията ни относно искането ни за извънреден конгрес на централата не се е променила", поясни Сираков.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК