Собственикът на Левски Наско Сираков се обърна към "синята" общност след снощната срамна домакинска издънка - поражението след дузпи от малтийския Хамрун Спартанс и отпадането на Лигата на конференциите.

Изявлението на легендата без редакторска намеса:

"Скъпи Левскари,

сигурен съм, че изминалата нощ е била тежка за всички Вас. Сигурен съм, че утрото е било още по-тежко.

Не по-малко тежко е и за нас - ръководство, треньори и футболисти.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Всички ние преживяхме едни вълшебни, изпълнени с много надежди и вяра 7 месеца. Любимият ни “Левски” малко по малко се изправяше, ставаше с всеки мач все по-уверен и както често казва нашият треньор Станимир Стоилов - воюваше все по-гордо по футболните терени. С оглед на реалното положение, в което се намираме, постигнахме много добри резултати, които мога да кажа, дори надминаха както вашите, така и нашите очаквания през изминалия шампионат. Спечелихме безапелационно и Купата на България във финала срещу ЦСКА-София. Това ни даде шанс да бъдем един от българските отбори в европейските турнири през настоящия сезон.

Отборът израстваше игрово пред очите ни, победи силния съперник от Гърция, ПАОК, и нашите надежди ставаха все по-големи. През всичкото това време, нашият отличен треньор и човекът, който за нереално кратко време промени облика на отбора, Мъри Стоилов, казваше ясно и много точно, какво е реалното състояние на отбора и какви трябва да са очакванията ни. Неслучайно и аз след крайния успех в Солун призовах да не товарим нашите играчи с непосилни очаквания.

България не спа! Такова чудо с Левски и ЦСКА никога не е имало!

До снощния мач всички мечтаехме смело. Независимо от това, че “Левски” отпадна от турнира Лига на конференциите, трябва да отчетем огромното развитие, което направи отборът ни под вещото ръководство на Мъри Стоилов и екипа му и да дадем правилната оценка за това. Моята оценка е много висока и искам отговорно да споделя с вас, че вървим в правилната посока и по верния път за развитието на любимия ни клуб.

Дълбоко съм убеден, че с вашата изумителна подкрепа, заедно тепърва ще преживяваме още по-вълнуващи и исторически победи както в родното първенство, така и по европейските терени!

Вярвам повече отвсякога, че тези вълшебни 7 месеца, които преживяхме заедно, ще се превърнат в предстоящи 7 вълшебни години!

От днес “Левски” ще се концентрира в първенството на България. За нас всеки мач ще бъде финал и съм сигурен, че нашите футболисти ще оставят сърцата си на терена в името на победата!

Скъпи Левскари!

Битката за спасението на вековната ни любов не е приключила. Всички ние заедно - привърженици, ръководство, треньорски екип и футболисти направихме огромна крачка напред. Доказахме си и показахме, че сплотени и отдадени на Светинята ни можем да постигнем непосилни за други резултати и успехи.

Нека всички да сме горди от това, което постигнахме!

Искам да ви призова от днес да бъдем още по-сплотени, да не спираме да вярваме в спасението на великия “Левски” и да тръгнем устремени към покоряването на нови висини и паметни за клуба ни победи!

Велики СИНИ привърженици, подкрепете така, както само вие можете нашите футболисти, невероятния ни треньор Мъри Стоилов и неговия екип, защото “Левски” няма аналог, защото “Левски” е единствен по рода си заради вас - нашите верни и всеотдайни привърженици, които сътворихте чудеса в тези тежки години в борбата ни за оцеляване. Сега повече отвсякога имаме нужда от вашата подкрепа!

Заедно ще достигнем целта си - да спасим “Левски” и той да бъде там, където му е мястото - на върха!

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН

Ваш, Наско Сираков"

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 

Скъпи Левскари, сигурен съм, че изминалата нощ е била тежка за всички Вас. Сигурен съм, че утрото е било още по-тежко....

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 12 август 2022 г.