Бившият треньор на Дуисбург Илия Груев има два варианта да продължи кариерата си - Левски и националния отбор. Това твърди "Майн Вердер". В Германия твърдяха, че младият специалист може да се събере със сина си в Бремен. Груев щял да бъде помощник-треньор във Вердер. 

"Няма такова нещо. Не съм подписвал с никой", обясни Илия Груев пред изданието, отхвърляйки вероятността да заработи във Вердер.

В края на миналата година БЛИЦ разкри, че специалистът е вариант за спортен директор на Левски. Груев, който е юноша на "сините", очевидно и сега е актуален за "Герена". 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Както е известно, фаворит за нов треньор на Левски е Петър Хубчев. Той също е немски възпитаник. Не е ясно обаче дали Хубчев е предлагал на Груев да стане част от екипа, който стяга за "Герена", пише "Меридиан Мач". Със сигурност в него е друг бивш „син" кадър - Георги Донков. Според запознати последният дори е отхвърлил примамливо предложение от Германия, за да бъде част от родния си клуб. 

Донков вече веднъж се размина с Левски и този път не искал да изпусна тази възможност. Той бе канен от Илиан Илиев, но по същото време бе помощник на Марио Баслер във Вакер Бургхаузен.