Зачеркнатият от Станимир Стоилов с дебелия флумастер Здравко Димитров коментира случващото се между него и Левски, както и бъдещето му. Припомняме, че Мъри го изгони от състава заради проблеми с хазарта, които не отшумяха, въпреки че „сините“ направиха няколко опита да помогнат на 23-годишния Здравко.

По всичко личи, че към днешна дата той няма бъдеще на „Георги Аспарухов“, където дори не е стъпвал скоро. В последно време се носят слухове около неговото бъдеще, като се твърдеше, че е молил кариерата му да продължи в столичните Локомотив или Септември. До подобен трансфер обаче не се стигна и в момента Димитров е принуден да се подготвя самостоятелно.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Самият той е осъзнал грешката си, която е довела до неговото прокуждане от „Герена“ и се покайва.

„Добре съм, но не знам какво ще се случва занапред. Ще се разбере в скоро време. В момента се подготвям самостоятелно", обясни пред "Мач Телеграф" Здравко Димитров.

Разкриха пред БЛИЦ ужасяващи неща за двамата комарджии от Левски

"Това, което се случи между ден и Левски не желая да го коментирам. Разбира се, много съжалявам, че се случи така, но не мога да върна времето назад. Това с лихварите, което се изписа в медиите, въобще не е така. Не ходя на „Георги Аспарухов“ в момента. Имам договор със „сините“ до 2024 година. Живот и здраве се надявам скоро пак да играя в някой клуб. Дай Боже в един момент да ми се получи и в Левски. Наистина се покайвам за това, което се случи между мен и клуба“, разкайва се Димитров.    

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа