Вижте прогнозите на DJ Теди Джорджо и Влади Въргала за крайния резултат от мача! 

ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов говори след поражението с 1:2 от Берое като гост в мач от 15-ия кръг на efbet Лига и призна, че две груби грешки са довели до поражението на водения от него тим.

„Предстоят анализи и ще видим грешките си. За съжаление, головете станаха от наши груби грешки, в момент, в който очаквахме, че ще вкараме гол. Това е футболът, приемаме случилото се и трябва да преглътнем тази горчивина. Играчите изглеждаха решителни преди началото на мача, но като подцениш някои моменти, допускаме груби грешки, получаваш гол и губиш. Съжалявам, че загубихме по толкова нелеп начин. Съжалявам много“, заяви Костов след загубата.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Забележки нямам, тъй като груби грешки не сме правили освен двете, които обаче се оказаха фатални. Имахме пълно преимущество, но за съжаление не успяхме да се справим. Опитахме центрирания от фланг и полуфланг, но това не е в нашия стил, защото нямаме таран", добави наставникът на "сините".

„Уелтън е един от най-важните наши играчи – любимец на публиката, разбира се, че липсва на отбора. Нека да видим за Джавад Ел Джемили, докторите ще решат дали е напълно готов за мача. Арда играе страхотно, но ние ще се борим. В този шампионат доста от отборите, които се чувстват лидери, губят точки от отбори, които се борят за всяка една топка и си изчакват момента“, завърши Николай Костов.


Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!