Николай Михайлов, който подписа нов договор с Левски, говори пред клубната телевизия на "сините".

"Като цяло не съм си тръгвал. Имах ангажимент с националния отбор и имах по-дълга почивка. Чувствам се много добре физически, отпочинал психически, тренирах добре. Готов съм за предизвикателствата за новия сезон. Искам да благодаря на тези феноменални фенове. Ако тях ги няма, Левски няма да съществува. Това, което направиха срещу Славия, да дойдат 8-9 хиляди човека, беше невероятно.

Трябва да бъдем реалисти. Ще бъде тежко и този сезон. Ще се борим да оцелее клубът. Естествено, че Левски ще се бори всеки мач за победа, но трябва да видим и моментните възможности. Виждате колко млади момчета играят. Те не са готови за големия футбол и да бъдат конкурентноспособни. Ще се борим да направим по-добър сезон от миналия. От много време тренирам с младите вратари, особено с Пацо (б.р. – Пламен Андреев).

Бавно и постепенно ще се опитваме да го вкарваме в мачова обстановка. Мога да им пожелая само успех. Аз съм тук, за да помогна на всички". Надявам се, че Левски ще е по-добър. Виждате, че селекцията е забавена. Всяка седмица идват нови футболисти. Радостното е, че идва друг мой познат колега и приятел Иван Горанов. Отзад трябва да стабилизираме нещата в защита. Отново искам да благодаря на феновете. Дори след загубата подкрепата беше уникална. Пистата е дълга. Заедно може да оцелеем", каза вратарят.