Треньорът на Левски Николай Митов сподели очакванията си за предстоящото гостуване на "сините" на Берое. Срещата от 24-ия кръг на Първа лига между двата тима е утре в Стара Загора от 15:00 часа.

„Запознат съм с отбора на Берое. Независимо от резултатите напоследък, това е един от добрите отбори в групата. Имат дълбочина в състава. Имаме респект, но мен ме интересува нашия отбор. Отиваме за победа”, каза наставникът на „сините” на пресконференцията преди мача.

"Не съм на 100% готов със състава. Имаме още една тренировка и след нея ще реша. Горе-долу знам на кои играчи ще разчита, но не искам сега да ги назовавам. Кой ще пази? Ще питам Захариев, но... Кръстев ще пази".

"Искам да виждам отбора така, както срещу ЦСКА. Ще направя всичко възможно да играе винаги така. Работим върху много детайли, които виждам в играта и дано това се види в мача с Берое”.

„Не искам да коментирам, защото има много време до май месец. Първо искам да се запозная с футболистите, дотогава искам да разчитам на всеки един от тях. Не е нормално да коментирам други играчи, които в момента не са в Левски”, така Николай Митов отговори на въпрос за футболистите, на които им изтичат договорите след края на сезона.

Той  говори и за декларацията на ветераните на Левски: Те знаят какво е Левски. Това ще помогне още повече на отбора да се вдигне и да стъпи там където му е мястото като игра и като отбор”.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)
Всичко за Първа лига