Нападателят на Левски Найджъл Робърта говори за евентуален свой трансфер по време на тегленето на печелившия от гласувалите за "Играч на месеца" в приложението на "сините". Нидерландецът бе избран от привържениците за номер едно през януари. 

"Искам да благодаря на феновете, че са гласували за мен и са ме избрали за играч на месеца. Независимо, че това бяха само приятелски срещи, аз съм много щастлив и се надявам да играя така и по време на първенството", започна Робърта. 

"Направихме добър лагер. Дойдоха нови момчета и сега отборът е завършен. Направихме добра подготовка, всеки е готов за подновяването на първенството". 

"Мисля, че Стоянович е много добър специалист. Разговарях с него и мисля, че в този разговор се опознахме по-добре. Това беше важно за мен и ми помогна да подобря играта си. За един голмайстор е важно да вкарва. Много по-важно е това да се случва по време на официалните срещи. Всяко попадение спомага за самочувствието. Головете в подготовката допринасят за доброто настроение преди старта на първенството", продължи той.

"В момента съм фокусиран само върху Левски. Искам да се раздам на 100% в мачовете за Левски, а по нататък ще се случи, каквото трябва да се случи. Сега съм тук и давам максимума от себе си". 

"Няма да бъде лесно в неделя. Напрежението е изцяло върху нас, защото трябва да спечелим този мач. Длъжни сме да вземем трите точки. Надявам се феновете да са близо до нас по време на сезона", завърши Робърта.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021