ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболистите на Левски подновиха тренировки след двудневната пауза по време на зимния си подготвителен лагер в Дубай, но за треньорския щаб се появи нов проблем с още една травма.

Играчите на старши треньора Станимир Стоилов тренираха двуразово на базата си в емирството - "JA Sport & Shooting Center". Бранителите Кристиан Димитров и Жереми Петрис пропуснаха и двете занимания заради травми.

В края на втората тренировка за деня контузия получи защитникът Келиан ван дер Каап. От щаба на Левски не уточняват за каква травма става въпрос.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В неделя "сините" ще играят с ФК Рига, а три дни по-късно - на 25 януари двата отбора ще се изправят един срещу друг още веднъж. Латвийският тим се е съгласил да изиграе втори мач с Левски, след като е в Дубай с голяма група от играчи, а българският тим отказа предварително планираната контрола с руския гранд Спартак (Москва) за тази дата. 

"Сините" продължават да търсят противник за 31 януари, когато трябваше да играят с Урал, но отказаха проверката и с този руски тим.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК