ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият треньор на Левски Николай Костов най-вероятно ще доведе на "Герена" украинец за свой помощник. Става въпрос за Кирило Нестеренко, който е работил с българския специалист в Стал Камянске, Шахтьор (Караганда) и Каспий.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

31-годишният украинец е юноша на Металург (Донецк), където прави дебюта си в професионалния футбол, но има само един мач и играе предимно във втория тим. Той е преследван от тежки контузии, но се пробва и в литовския Шяуляй, където обаче къса кръстна връзка на коляното, претърпява две неуспешни операции и прекратява кариерата си само на 24 години. След това Нестеренко започва работа в младежкия тим на Стал Камянске, а от есента на 2017 година стартира и съвместната си работа с Николай Костов, като става негов помощник. След това двамата работят последователно и в казахстанските Шахтьор (Караганда) и Каспий.

Както стана ясно още преди назначението на Костов, на "Герена" се завръща и Саид Ибраимов. Бившият защитник работи със Станимир Стоилов при първия престой на Мъри в Левски. Тогава той бе главен скаут на клуба, а след това и помощник на Мъри в Астана и националния тим на Казахстан.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!