Титулярният вратар на Левски Милан Миятович говори за бъдещето на клуба и за това как прекарва времето си под карантина заради пандемията от коронавирус.

Пред vijesti.me той призна, че е оптимист за бъдещето при "сините", въпреки че не е получавал заплата от януари. Черногорският страж обяви, че следващите 10 дни са много важни, но вярва, че Левски няма да фалира.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Половин България, дори настоящият премиер, подкрепят Левски и не се съмнявам, че ще бъде намерено решение. Клубът ни е с богата история, а и вътре в отбора атмосферата е отлична", обяви Миятович.

Той похвали препоръката на ръководството да не пътува до родината си по време на пандемията от коронавирус, определяйки решението като правилно.

"Тук имам всички условия за тренировка, а и ако се бях върнал в Черна гора, трябваше да изкарам още една карантина. В България режимът е много либерален и няма страх или паника. Не се усети особено тежко. Минахме вече вечерен час, а маските бяха задължителни само две седмици. По празниците малко затегнаха мерките, но нямам проблеми. В София е сравнително евтино, цените си останаха същите и нямам проблем с неизплатените заплати", коментира Миятович.