Изпълнителният директор на „Национална лотария“ Димитър Ганев успокои "синя" България по повод информацията, че Васил Божков спира финансирането на Левски. 

Ганев заяви, че ангажиментите към клуба от "Герена" ще продължат да бъдат изпълнявани и за в бъдеще.

"Ние смятаме да направим всичко възможно да продължим да финансираме Левски", каза Димитър Ганев пред "Дарик" и Dsport.bg.

"Дали ще можем да продължим да го финансираме с парите, с които сме го правили до момента, е друга тема. На този етап в клуба има пари и смятам, че нещата ще продължат докато можем да работим. В момента работим и докато работим всичко ще бъде наред", коментира шефът на "Национална лотария".

Ганев прекара няколко дни при отбора на лагера в Турция. "Да, срещнах се с целия треньорски щаб, вечеряхме заедно, говорихме си. Казах това, което казвам на вас. Ще направим всичко възможно да продължим. Те играха и доста добре в тази контрола, която гледах. Мисля, че всичко е наред. Ентусиазирани са, стегнати са, гледам, че се забавляват, между другото, така че мисля, че всичко е наред и са готови", добави приближеният до Васил Божков.

"Абсолютно непрекъснато си говорим с Павел Колев", подчерта Димитър Ганев.

В същото време от "Герена" написаха следното на клубния си сайт:

"Ръководството на ПФК Левски би искало да се обърне към Вас с оглед на появилите се спекулации, че генералният спонсор официално е уведомил, че няма да финансира повече клуба, съгласно поетите ангажименти по рекламни и спонсорски договори. Такова уведомление не е пристигало в клуба нито официално, нито неофициално. Подготовката на Левски за подновяването на сезона върви по план и Ви призоваваме да не се поддавате на провокации, въпреки неяснотите около бъдещето на любимия клуб.".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

ВСИЧКО ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ!