Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Левски официално има нов помощник треньор. Това е сърбинът Небойша Милошевич, който идва на "Герена" по настояване на Славиша Стоянович. Двамата са работили през 2014 година в Сърбия, когато стигат до титлата с Цървена звезда. Заедно са били и в Чанчун Ятай и ФК Рига.

45-годишният Милошевич пристигна вчера, след като изтече договорът му с школата на Деян Станкович в Златибор, където бе шеф.

"Благодаря на Левски за оказаното ми доверие. Познавам добре качествата на старши треньора Славиша Стоянович. С удоволствие приех неговото предложение да дойда тук. Левски е един от най-силните клубове на Балканите, с богата традиция и история. Амбициите на отбора във всеки сезон са да печели. Запознат съм, че няма трофей от 2009 година, така че има голямо предизвикателство пред нас", коментира Милошевич пред клубната телевизия.

"Със Славиша сме работили в няколко клуба, познаваме се добре. Философията ни за футбола е близка. Той е голям професионалист. Левски е велик клуб, който търси трофеи. Това съвпада и с моите цели. Заедно със Славиша сме печелили титли и се надявам да го постигнем и тук. Най-важното първо е да стабилизираме клуба и да не се задоволяваме с постигнатите резултати", допълни сърбинът.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

Левски е в серия от четири поредни победи под ръководството на новия наставник и излезе начело в класирането в Първа лига.

"В първите мачове бяха постигнати добри резултати. Надявам се да продължаваме така и да задоволим големия брой привърженици на Левски. Четири поредни победи са стимул и импулс за всички играчи, за да се уверят те в стила на работа и системата на водене на старши треньора. Има още много неща за вършене, защото все още няма необходимия баланс в отбора, както каза старши треньорът. Времето е пред нас. Сега има още един мач, след което е паузата в първенството, в която ще имаме възможност да свършим още работа по настройката на отбора", каза още Милошевич.



Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019