Близо 30 отбора вече са заявили участие в благотворителния турнир по футбол "Заедно за Любо". Той се организира от "Levski Family" и ще се проведе на 28 юли (събота) на терените на спортен комплекс "Greensport" в София - улица "Гео Милев" 158. 

Турнирът ще се проведе във формат на отборите 5+1, като символичната такса за участие на всеки отбор е 100 лева, които ще бъдат дарени за лечението на Любо Иванов в Германия

"Вярваме, че за пореден път ще докажем, че винаги сме готови да помогнем на наш събрат в нужда да заживее пълноценен и достоен живот, какъвто всеки от нас заслужава! За записване и повече информация се обаждайте на телефон 0888 051914", информираха от "Levski Family".

Специално за турнира Българският футболен съюз осигурява напълно безвъзмездно, в името на благотворителната кауза, oсем съдии, които да ръководят футболните срещи.

"Благодарим на БФС и призоваваме всички присъстващи на турнира да оценят по достойнство този жест от страна на футболната ни централа! Реферите този път наистина заслужават аплодисменти и нашето уважение!", добавиха организаторите на благотворителния турнир.