Изкаралият кратки проби през зимата в Левски Ервин Онгенда е в безизходица. Бившият играч на ПСЖ все още не може да си намери отбор, като същевременно е залегнат и от сериозни финансови проблеми, пише "La Parisien".

"Ервин Онгенда е в беда. През зимата той беше близо до договор с Левски (София), но лекарският щаб на българския клуб разкри, че играчът има травма в коляното. В момента той няма отбор, като това се отразява и на финансовото му положение. Преди в ПСЖ взимаше по 25 хил. евро на месец, а днес не може да плати наем от 4 хил. евро за къщата, където живеят и родителите му. Положението му наистина не е никак добро. Беше един от най-големите таланти, а сега едва свързва двата края", пише изданието.

Припомняме, че Онгенда се присъедини през януари към Левски по време на лагера в Малта. След само няколко тренировки обаче той бе отпратен. Мотивът на "сините" да се откажат от играча бяха здравословни проблеми. Впоследствие той се пробва и в хърватския първодивизионен Белупо, откъдето също бе отпратен.