Халфът на Левски Васил Панайотов даде интервю пред клубната телевизия. Юношата на "сините" обеща на феновете, че отборът няма да се предаде и ще се бори за всички трофеи до край.

"Чувствам се добре. Хубаво е, че има пауза. Тренираме да усъвършенстваме индивидуалните качества и отборните. Имаме нужда да трупаме още игрови опит заедно. Паузата е полезна за нас. "Трябва да работим още много, за да достигнем нивото, което искаме", коментира халфът на Левски.

"Загубата от Лудогорец и равенството с ЦСКА бяха доста неприятни. Трябва да излизаме от тази ситуация. Ще тренираме, ще се готвим, за да достигнем нивото, което трябва. Мисля, че имаме потенциала, но трябва да работим. От тази ситуация се излиза само с победи. Предстоят ни мачове, които задължително трябва да спечелим абсолютно всички до края", каза той.

"Нужно е време, но съм на мнение, че ако всеки един се учи от колегата си до себе си, ще стане по-лесно, ще съкратим това време. Почерк вече може би имаме, но в отделни епизоди от мачовете. Трябва да бъдем по-постоянни, да показваме това, което тренираме, и нещата ще се получат. Аз лично се уча от всеки един, независимо от поста. В тази съблекалня мога да науча изключително много от всеки мой колега. С тази нагласа идвам на тренировките, че да взимам повече от моите съотборници, за да стана по-полезен за отбора и за себе си занапред", коментира Панайотов.

"Феновете ни трябва да знаят, че няма да се предадем, каквото и да се случва на терена. Когато те са на стадиона, за нас е по-лесно. Когато усещаме подкрепата им, се чувстваме комфортно, като вкъщи. Благодарни сме, когато те са на стадиона. Надявам се да ги зарадваме с доста по-хубави победи, не само с по 1:0", каза още полузащитникът.

Всичко, което Панайотов каза вижте във видеото:

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма