Полузащитникът нa Левски Васил Панайотов отговори на въпроси на фенове на "сините". Сърцатият халф, който призна, че води първоначални разговори с ръководството на клуба за нов договор, каза, че всички в тима работят с мисъл за Купата на България.

"Да играеш за Левски е чест, гордост. Чужденците идват в най-големия клуб в България. Мисля, че са наясно с това, а ако не са в процеса на мачовете разбират. Щом си в Левски, трябва да имаш манталитет на победител. В отбора има колектив. Ако хората прекарат един ден с нас, ще видят, че колективът е добър. Няма деление на българи и чужденци. Всеки в съблекалнята на Левски трябва да има левскарски дух, дух за победа и да го показва", коментира Панайотов.

"Със сигурност Левски ще се бори за титлата догодина. В плейофите влизаме концентрирани. Целта ни е да печелим всеки мач. Трудно мога да кажа защо сме колебливи. Нямаме постоянство. Това може би е един от проблемите в нашия отбор. Всичко обаче става с работа. С думи нищо не можем да променим", каза халфът.

"Най-важният мач за нас е полуфиналът за Купата на България (б.р. - срещу ЦСКА). Не трябва да говорим, а трябва да покажем на терена, че Купата трябва да дойде при нас. Влизаме с мисъл за победата и добра игра в полуфиналите. Работим с мисъл за трофея", коментира Панайотов.

"Любимият ми отбор в чужбина е Реал (Мадрид), а футболист - Лука Модрич и Чаби Алонсо. Винаги съм искал да приличам на Стилиян Петров", сподели Панайотов.

"Конкуренцията на моята позиция е убийствена. Винаги съм го приемал като предизвикателство. Винаги съм се опитвал да взимам нещо от моите колеги. Обичам да прекарвам повече време със семейството си, с моята приятелка. Обичам да ходя на кино", добави халфът на Левски.
 
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА