Константин Папазов, който получи 35% от акциите на ПФК Левски, съобщи, че "сините" спешно се нуждаят от 4 милиона лева. С тях ръководството на клуба начело с Наско Сираков ще се разплати на футболисти, треньори и всички служители на "Герена", които месеци наред не са получавали заплати, стискайки зъби и работейки за спасението на Левски. Тити гостува в "Неделята на NOVA". 

"Подигравката на Сашо Диков беше безпрецедентна", каза Папазов по повод драмите с акциите, сътворени от вече бившия собственик на Левски Васил Божков. 

Попитан как ще бъдат финансирани "сините", Тити обясни: "Ако имаше пари, нямаше да сме ние - аз и Наско Сираков. Това е въпрос, който си задава всеки запалянко. Идеята беше да се спаси Левски, това беше водещото, следвахме този път. Проблемите са много. Тези 24 милиона лева дългове са стряскащи. Много от тези задължения вече са договорени. Към днешна дата трябват спешни 4 милиона лева - за хората в клуба. Всички, които от април до днес са били част от спасението на Левски. Освен това трябва да се изчистват и дълговете към НАП".

Winbet -най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Нямам никакво притеснение, щом се моля за Левски. Дори и да е за 1000 лева, пак бих го правил. Не е унижение, защото е за Левски, а Левски е кауза, която докосна сърцето ми. Аз се смея в момента, но нещата са много тежки, това е истината. Ако нямаше COVID-19, сигурно щях да бъда по цял ден в баскетболната зала и нямаше да се занимавам с футболния клуб", добави Папазов.

Тити каза на кого би предоставил акциите си и също скочи на Валери Симеонов