Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че Славиша Стоянович е сред възможните варианти за нов треньор на "сините". Директорът застана пред медиите след заседанието на Управителния съвет на клуба.

"Обсъждахме предстоящото второ турне. Имаше доста въпроси, включително дали има смисъл да го провеждаме това турне. Хората могат да ни очакват в този регион. Надявам се скоро да тръгнем към южна България", каза Колев.

"Ефектът след първото турне беше добър. Хората всеки ден пращат писма и питат кога могат да ни очакват в техния град", подчерта шефът в Левски.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Промяна във финансов аспект няма от гледна точка на това, че нямаме подписан договор още. Има процедури, които трябва да бъдат приключени, свързани с компанията и ние изчакваме търпеливо. В края на тази, най-късно другата седмица ще има новини по тази тема", каза Колев по темата за нов спонсор на "сините".

"Наско Сираков запозна членовете на Управителния съвет с оставката на Георги Тодоров. Отборът ще бъде воден от помощниците в мача с Лудогорец. Разговори с нов треньор се водят в момента, но не са приключили. Славиша Стоянович? Той е възможен вариант, да", добави Павел Колев.

"Няма разговори за спортен директор", завърши той.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството

Кадри "Спортал":