Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че утре ще бъде отписан от клуба и от длъжността, която заема. Той обаче ще продължи да помага на клуба до 31 август, за когато е насрочено Общо събрание на акционерите. Дотогава длъжността временно ще изпълнява някой от членовете на УС, като според Колев най-подходящ е Константин Баждеков. 

Също така стана ясно, че близнаците Цоневи, както и Адриан Краев ще подпишат до минути новите си договори. Почти всички задължения към настоящите играчи са изчистени, а по споразуменията с бивши футболисти на клуба всичко е изпълнено. 

„Братя Цоневи пътуват към „Герена“ и ще подпишат договори с Левски, както и Андриан Краев. Това бе формалност и договорите са оформени“, заяви Колев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Най-важното, което обсъдихме, беше дневен ред на Общото събрание. То ще се проведе на 31 август от 11 часа, с резервна дата 16 септември. 

Второто, което обсъдихме беше кой ще изпълнява моята работа на изпълнителен директор. Моето шестмесечно предизвестия изтече и предстои утре да бъда отписан. В понеделник ще знаете името на новия изпълнителен  директор, който ще заеме длъжност до 31 август. 

Всеки от членовете може да изпълнява тази функция, Баждеков е най-подготвен според мен. Аз съм поел ангажимент да помагам до Общото събрание", каза Колев.

"За финансите няма някаква съществена промяна. Можем да кажем, че сме изпълнили всички ангажименти към бивши футболисти и оттук натакът Левски спокойно гледа напред. Голяма част от заплатите на настоящите играчи заплатите са платени, но не и към Петър Хубчев. Предстоят още разговори", сподели още директорът на Левски.