Тежки решения ще трябва да вземе днес управата на Левски. Надзорният съвет на клуба се събира за съвместно заседание с управителния. То трябваше да се състои по-рано, но бе отложено заради преговорите, които водеше Наско Сираков с Джоузеф Диксън. 

Те обаче не доведоха до нищо и на „Герена“ отново са в стартова ситуация, в каквато бяха по това време и през миналото лято. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet
 
Сираков ще трябва да даде отчет за свършената до момента работа пред колегите си и да се търсят решения за бъдещето, пише "Мач Телеграф". Освен това трябва да бъде определена и дата за Общото събрание, за каквото настояват феновете. И то уж бе планирано за юли, но май ще се мине на вариант през август. 
 
Запознати твърдят също, че в момента Наско Сираков е хвърлил сили да препитва родните компании дали биха проявили интерес към евентуална финансова помощ към отбора. Макар и не с толкова сериозни суми. Целта обаче е да се набави бюджет по пример на западните клубове. Там разчитат не само на основните благодетели, но и на стотици други. 
 
Вчера БЛИЦ разкри, че две български фирми, чийто шефове са едни от най-богатите у нас, са отказали да спонсорират Левски. 

На този етап Сираков не е използвал изцяло капацитета на Управителния съвет, след като предпочитал да води повечето разговори сам и далеч от колегите си. Освен това той разкри, че предстоят промени във втората по сила структура в клуба, които ще бъдат предложени на Общото събрание. 
 
На този етап на „Герена“ разчитат най-вече на новата договорка с Palms Bet, която предстои да бъде финализирана. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022