Изпълнителният директор на Левски Павел Колев беше доста ядосан след поражението с 1:2 от Славия на "Герена". Той разкритикува мотивацията и поведението на играчите на "сините", споделяйки, че ако няма подобрение до мача с Лудогорец, е по-добре "да се разпространи коронавируса" и срещата да не се играе. Както е известно, 1/4-финалът за Купата на България трябва да се състои след няколко дни - на 5 март (четвъртък).

Колев каза още, че Петър Хубчев е под напрежение след трите поредни срещи без победа - 0:0 с ЦСКА, 2:2 с Черно море и загубата от Славия днес.

"Не коментира нещата на терена. Загубихме заслужено, даже с добър резултат на фона на представянето и силите по време на срещата. Честитя на Славия! Ако не се подобрим срещу Лудогорец, по-добре да стискаме палци да се разпространи коронавируса и да не играем този мач. Представянето ни днес беше под всякаква критика", каза Павел Колев.

„Болно ми е за феновете. Отборът имаше време да се потопи в левскарската общност, но играчите не реагираха по никакъв начин в мачовете с ЦСКА и Славия. Не отива на клуба като Левски. Похвалите са изцяло за публиката, а не за играчите. Не мисля, че отборът не е искал да се представи добре. Славия се представи на високо ниво, но в такава трудна ситуация си личи кой има характер, за да е футболист на Левски“, продължи шефът на "сините".

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не искам да създавам напрежение в треньорите. Но вие сигурно ще го създадете поради липсата на резултати. Треньор на Левски, когато не може да спечели три мача, е нормално да е под напрежение. Сега разговарях с треньорите, но не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в юмрук и да покажат, че това не е реалното ниво на отбора. Има някакви напрежение в някои играчи, които днес не показаха какво могат. В момент, когато публиката повярва на отбора и има шансове за нещо, явно се срива нещо при нас", коментира Колев.

.„Трябва да се съберем срещу Лудогорец и да покажем това, което можем. Има напрежение в някои играчи и те не се представят на нивото, което може да се очаква. Всеки сезон, когато феновете повярват в отбора, нещата се сриват. Моделът се повтаря", добави изпълнителният директор на "сините".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020

Кадри "Спортал":