Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов беше официално представен за спортен директор на "сините" на пресконференция на "Герена". Пелето е изборът на временния председател на Управителния съвет на клуба Николай Илиев. Легендата Андрей Желязков пък стана генерален мениджър на Левски.

"Това са точните хора. Познавам се отлично и с двамата. Със Желязков се познавам отдавна, аз бях футболист, но това, с което се захваща го довежда до успешен край. За Станислав мога само добри думи да кажа - неговото развитие, това което е направил на "Раковски". Правим силен екип, целите, които сме си поставили шампионска титла и купа може да се постигне със силен екип", коментира Николай Илиев.

"Трябва да има амбиция и желание. Ако трябва да чакаме да е розова ситуацията, ще остареем. Всеки трябва да си наляга парцалите и да работи, трябва много да работим, това е истината. Като имаме предвид, че сме Левски, ако намерим начина да го използваме, тази фенска маса, всичко е постижимо", каза Станислав Ангелов при представянето си.

"Не се плашим от работата. Ако правим грешки, вие ще ни съдите. Имаме още какво да направим в школата, там е нашата сила", добави Пелето.