Легендарният Андрей Желязков се завърна в Левски. Временният председател на Управителния съвет на клуба Николай Илиев представи Жужо и Станислав Ангелов на пресконференция на "Герена". Пелето зае поста на спортен директор след оставката на Георги Иванов - Гонзо, а Желязков стана главен мениджър на Левски.

"Добро съчетание между опит и младост", бяха първите думи на Желязков.

Той е една от най-успешните ръководни фигури в най-новата история на Левски. По негово време през 90-те години, когато изпълнява функциите на спортно-технически директор, „сините” постигнаха едни от най-големите си успехи. Отборът стана три пъти поред шампион в периода 1992/93, 1993/94 и 1994/95 г. Тогава Левски записа едни от най-знаменитите победи - над ЦСКА с 7:1, 8:0 над Локомотив (София), 6:1 над Ботев (Пловдив). При Желязков „сините” постигнаха една от паметните си победи в Европа - отстраниха Глазгоу Рейнджърс.

След шампионския сезон през лятото на 1995 г. клубът разпродаде почти всичките си ключови футболисти в Европа. Въпреки това, Левски отново успява да изгради отбор, който да е конкурентен за титлата.

За знаменит трансфер в ерата на Желязков може да се определи привличането на Николай Тодоров - Кайзера през 1993 г., играл за последно във Франция. Тогава Жужу го взима директно от летището, за да не подпише с друг клуб. И именно Кайзера стана автор на победния гол срещу Рейнджърс.

На брифинга днес Желязков не беше особено словоохотлив, но все пак назова рецептата за нови успехи в Левски.

"Опит и младост - добро съчетание. Младите играчи се нуждаят от опитни футболисти, които да им бъдат лидери и родители. Така и е в ръководството", назова Жужо рецептата за нови успехи в Левски.

"Всичко опира до резултатите. Всичко друго е настрани, ако нямаме резултати, не сме свършили нищо", добави Желязков.

"Селекцията е отворена, продължава, искаме класа и качество", каза още Жужо.