Спортният директор на Левски Станислав Ангелов е учуден от непрекъснататите трансферни спекулации около отбора. В последните дни най-упорито спряган за преминаване на "Герена" е голмайсторът на Ботев Жоао Пауло.

„Не искам да говоря конкретно. Жоао Пауло е добър футболист, да не го обидя нещо момчето. Повечето имена в медийното пространство са страхотна спекулация. Гледам, мигам и се чудя как са попаднали в полезрението на  някого. Кой е тоя някой”, учуден е Ангелов.

"Откакто застанах на поста спортен директор, казах, че за мен е по-важна работата, а не селекцията. Това как е било преди, не ме интересува. Аз нося отговорността и след като е така искам да наложа визията си. Ако взимаме нови, те трябва да са по-добри от това, което имаме като качество. За момента момчетата се представят добре. Нашата цел е влизане в групови фази на евротурнирите", амбициран е шефът в Левски.
 
"Имаме скаутско звено, следим нови играчи. Опитваме се да изградим отбора бавно и постепенно. Отбор, който да има бъдеще. Не просто да взимаме нови. Ако не видим по-добро от това, което имаме, няма да привличаме нови. Има бюджет, или по-точно има рамка. Ако трябва да се прави Лудогорец, аз не съм човекът. Не мисля, че това е правилният път за България. Много повече трябва да се развиват школите. Ако има възможност ще привлечем два-трима чужденци. Моят приоритет е школата", продължи Пелето.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига