Бившият вече спортен директор в Левски Станислав Ангелов коментира пред медиите трудностите, които е срещнал при преговорите с нови футболисти, докато е заемал поста.

"Лично аз съм договорил Сукуна и Яблонски. Преговарях с един футболист, но той избра в последния момент да подпише с Астана. Все пак не можем да се мерим с техния финансов ресурс. В момента всичко в Левски е нормално. Трансферите, които сме имали възможност да направим, сме ги направили. Взехме футболисти, които са играли досега и то на добри условия. Аз винаги съм казвал, че трябва да взимаме играчи, гладни за успехи. Не ни трябват звезди с големи заплати".

"Като цяло смятам, че сме задължени от "синята" общественост да залагаме на чужденци, тъй като нашите момчета още не са готови. Искат се бързи резултата и победи, а младите не могат да отговорят на очакванията. Това не е моята игра просто. Нямам против привличане на чужденците, тъй като в момента това е неизбежно. Аз обаче искам да залагаме на нашите юноши и там трябва да си насочени усилията".

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига