Треньорът на Левски Петър Хубчев е оптимист за гостуването на Ружомберок. "Сините" стартират в Европа с мач в Словакия. Двубоят с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа е утре от 19:30 часа. 

"Очакваме един мотивиран, компактен отбор, който разчита много на статичните положения. Ще бъде сериозна битка. Аз лично не чувствам напрежение в мен. Изиграхме четири добри мача в подготовката. Подготвени сме за този двубой. Нямам въпросителни около състава. Има трима човека, които не са с нас, но това е нещо нормално във футбола", коментира Хубчев на пресконференцията преди мача.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Главата ни трябва да е чиста и трябва да мислим през всичките 90 минути. Подхождаме в зависимост от това срещу какъв отбор се изправяме. Ние едва ли можем да правим много промени и ротации. Имаме една сигурност за утре", добави треньорът на Левски.

"Има няколко човека, на които трябва да се обърне внимание. Хубаво е, че имам футболисти, които мога да използвам на няколко позиции. Всички момчета се влагаха в подготовката. Ще видим утре колко е готов и Мазурек. Харесва ми мисленето на Живко Миланов. Трябва да се мисли за мача утре и за тренировката, а не за групите и за шампионската титла", каза още Петър Хубчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери