Левски ще привлече трима нови футболисти. Преговорите с тях води спортният директор Георги Иванов. Това обясни новият треньор на "сините" Люпко Петрович, който ще бъде представен днес на "Герена" на пресконференция от 16:30 часа.

"Вече има две-три нови попълнения, договорени от Георги Иванов. Не мисля за селекция. Нека да минат оставащите два мача. Да видя как се представят играчите и ако нещо не ми харесва, ще говорим с Гонзо", каза сърбинът пред "7 дни спорт".

Днес официално Люпко Петрович ще поеме треньорския пост в Левски. От ръководството на клуба са извикали треньора по-рано за финални преговори, а след това той ще бъде представен и пред медиите.

В същото време стана ясно, че решението за раздялата със Стойчо Стоев е било единодушно. На последната сбирка на Управителния съвет, на която се стигна до уволнението на треньора, всички членове са гласува "за". На съвещанието е бил и спортният директор на Левски Георги Иванов, който е бил твърдо против, но думите му не са взети предвид. Самият Гонзо обясни на последната пресконференция, че треньорът е изгонен през главата му. Освен това стана ясно, че Люпко Петрович не е бил единственото коментирано име на срещата на Управителния съвет. Двама от членовете на управленското тяло са предложили новия треньор на Левски да е Велислав Вуцов. Вили няколко пъти бе споменаван като вариант за поста на Стоев, но от клуба опровергаха информациите. Оказва се, че не е точно така и някои отново са опитали да го пробутат на „Герена“.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!