Нападателят на Левски Ивелин Попов говори за предаването "Домът на футбола". "Мисля, че в нас е вината (б.р. - за равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив). Можехме да затворим мача още първото полувреме. Не се получи, за което доста съжаляваме", каза Попов, който днес навърши 35 години. 

"Фланелката на Левски винаги е тежала във времето. От всеки един футболист на Левски се изисква максимума. Винаги да печели, да вкарва много голове. Създаваме много положения. Надявам се, че грешките в най-скоро време ще се изчистят и ще започнем да побеждаваме. Като реакция, движение, динамика и агресия в мача, мисля че нещата се получиха. Локомотив (Пловдив) игра с дълги топки, добре ги пресирахме. Единственото лошо е това, че не можахме да си вкараме положенията", продължи той.

Първо в БЛИЦ: Кръстаич със сензационна повиквателна в националния!

"Левски никога не може да бъде аут от борбата за титлата. Има доста мачове. Точките се гледат зимата и май месец. Ние и преди си правихме някакви сметки, видяхте, че не станаха. Точките ще ги гледаме на зима и на лято. ЦСКА 1948 ни победиха в първия кръг, доколкото си спомням, не само с футбола на терена... имаше и други фактори. Имам наблюдения, странно съдийство на "Герена", но на мен ми се вижда леко нагло вече. Така не може да се кара. Не може да се държат по този начин с клуб като Левски. Дано си вземат бележка, защото така не може", коментира още опитният нападател. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига