ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Новият нападател на Левски бразилецът Рикардиньо пристигна в България. 21-годишният играч първо ще премине медицински прегледи, след което ще финализира преминаването си на "Герена" от Гремио. 

"Сините" няма да плащат трансферна сума за правата му, а бразилският клуб ще получи 30% от следващ трансфер на нападателя. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Левски е един от най-големите клубове в България. Много съм щастлив да съм тук, да имам този шанс. Надявам се да покажем много добри игри. Идвам тук, за да пиша история. Ще опитаме да станем шампиони", заяви Рикардиньо. 

"Млад съм, но съм играл и в Европа. Очаквам да дам най-доброто. Знам за Цунами, Роналдо и Уелтън. Познаваме се. Ще се запознаем с треньора, сигурен съм, че ще ми помогне. Само Левски", завърши бразилецът. 

Рикардо Виана Фильо-Рикардиньо, както е пълното име на играча, е роден на 23 април 2001 година в Сау Пауло. Именно от едноименния клуб започва и кариерата му. След това преминава през Гремио и Атлетико Гоянензе, а в Европа нападателят е играл за португалския Маритимо.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023