"Призовавам привържениците да обичат с цялото си сърце и да не оставят никой да им отнеме любовта", коментира Станислав Ангелов по време на пресконференцията си на "Герена". "Било е и много по-тежко след 48-а, но любовта е запазила нашия клуб. При подмяната на всеки един строй има тежки моменти. Сега е нашият и когато този катарзис отмине, ще бъдем отново щастливи", оптимист е спортният директор на "сините".

"До голяма степен всички тези спекулации създадоха у хората големи емоции и негативно отношение, на база на което те започнаха да мразят, вместо да обичат. И то да мразят отбора си и хората, които работят за него. Винаги съм вярвал, че най-важното нещо на света е любовта и нея никой не може да ти я вземе. За съжаление, в последно време се оказа така, че ние жънем омраза, вместо любов, въпреки че вървим добре", каза Ангелов.

"Нормално е обаче да има отлив заради телевизиите и липсата на трофеи, а и все идва някой, който обяснява какво се случва в клуба, но без да има ясна представа как работим", добави директорът.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига