Роман Прохазка, който вкара изравнителния гол за Левски при гостуването на Ботев (Пловдив) - 1:1, изрази мнение, че хиксът е справедлив. За словака това не беше първи случай, в който той бележи във вратата на "канарчетата".

"Благодаря на всички, които гласуваха за мен. Не беше много интересен мач, не беше добър и за двата отбора. Без положения, повече битка, завърши 1:1, мисля, че справедливо", каза халфът, който беше избран за Играч на мача и получи бутилка шампанско.

"Ние по принцип си казахме, че първите минути са много важни. Случва се във футбола, после имахме положения, можеше да вкараме и втори гол", анализира Прохазка.

Относно своя гол, той обясни: "Ситуацията беше от корнер, стоях близо до вратаря, чаках топката да рикошира и за мен след това беше много лесно."

"Може би накрая малко се изморихме, но и Ботев не беше свеж. И двата отбора не бяха много енергични, затова може би не се получи добър мач",

"Това си е някакъв късмет. Вкарвам си голове срещу Ботев, жалко, че не играем всяка седмица с тях", пошегува се Прохазка, който вече има четири гола срещу "канарчетата".

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига