ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Министерството на културата неочаквано прави спънки на осъществяването в срок на проекта за паметника на легендата на Левски и българския футбол Георги Аспарухов-Гунди. Това алармираха пред БЛИЦ хората, които движат процедурата. 

Припомняме, че на 4 май - навръх 80-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов, беше направена първа копка за поставяне на паметника на Аспарухов в квартал "Гео Милев".

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Ядосани сме, защото вече шести ден в Министерството на културата не си вършат работата", коментираха фенове на Левски пред БЛИЦ. 

Левски даде старт на нещо дългоочаквано в чест на Гунди СНИМКИ

Ето позицията им, към която прикрепят и документи за доказателство:

"Какво се случва с паметника или за това как работят институциите в България?

На снимката вляво виждате входящия номер на заявлението, придружено със съответната документаиця, които входирахме в Министерството на културата веднага след първата копка на монумента на 4 май 2023 - миналия четвъртък! 

На снимката вдясно виждате имейл, подписан от зам. министъра на културата доц. д-р Пламен Славов, с дата 10 май 2023 г., според който НЯМА подобно заявление.

ШЕСТ дни някой или по-точно НИКОЙ във въпросното министерство не си върши работата. 

Какво трябва да се случи в България, за да заработят институциите? Въпросът е реторичен, но все пак .. поражда други въпроси? Нехайство или УМИШЛЕН САБОТАЖ?".


* Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!