ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Тим от елитната дивизия на Израел е отправил официална оферта за младата звезда на Левски Илиян Стефанов, научи БЛИЦ от свои източници на "Герена".

Предложението е от един от водещите отбори в светата държава. Играчът е направил силно впечатление на израелците по време на мачовете от първенството.

През миналата година Илиян донесе мечтаната Купа на България за "сините", вкарвайки фамозен гол извън големия пеналт. Той се представи на високо ниво и в дербито с ЦСКА, в което отбеляза решителен гол,  след това се разписа атрактивно и срещу Лудогорец.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Израелците държат изключително много, не само на лидерските качества на терена, но и на поведението извън терена на състезателите, които искат да привлекат.

В това отношение 24-годишният футболист е безупречен. Илиян използва свободното си време не за игра на Плейстейшън, а за четене на книги и изучаване на чужди езици.

Той следва Финанси в УНСС и непрекъснато усъвършенства познанията си в различни области.

БЛИЦ научи, че клубът е готов да се раздели със Стефанов срещу сравнително скромната сума от 300 хиляди евро. Самият футболист обмисля своето решение за отправената оферта.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!