ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наско Сираков тръгва до дни за чужбина, за да  търси голямото спасение на Левски, научи ексклузивно БЛИЦ. В неделя босът на "сините" призна пред БНТ, че има нов вариант за измъкването от фалита и уточни, че подробностите ще станат известни съвсем скоро. 

БЛИЦ разбра от изключително достоверни източници, че Сираков ще пътува до Италия. Именно там се крие големият жокер, който трябва да измъкне Левски от калта.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Наско има резервирани билети за полет до Италия. Там ще се срещне с много богати хора, които са шефове на известна компания. На място Сираков ще ги запознае с финансовото състояние на Левски. Засега не можем да разкриваме повече информация. Италия обаче е поредната спасителна сламка. Всички на "Герена" се  надяват този път тя да е успешна",  заявиха източници на БЛИЦ.

В последните почти две години "сините" два пъти удариха на камък в опита да намерят нов собственик. Първият случай бе сагата "Диксън" с лек комичен привкус. Вторият е съвсем пресен - "Юнайтед груп", които бяха много близо до Левски.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ