ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Собственикът на Левски Наско Сираков гостува в предаването „Арена Спорт“ по БНТ, където категорично обяви, че няма да депозира акциите в клуба и посочи причината за това. Според него такъв ход ще бъде предателство към цялата синя общност. Той призна, че очаква сега по трибуните на феновете да се появяват свастики, за да бъдат по-големи наказанията за клуба.

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Тече активно мероприятие на феновете, за да принудят Мило Борисов и генералния спонсор да се оттеглят от Левски. Аз да остана сам и да им депозирам акциите. Никога няма да направя това. Депозирането на акциите от мен, означава, че те губят правото си на глас. Това означава, че от другия ден Сдружението или Тръста започват да управляват клуба. Ако направя такова нещо, аз ще предам цялата синя общност“, заяви Сираков.

„С вчерашните си действия тези момчета не могат да ме притеснят. Вдигането на плакати и хвърлянето на бомби не ме притеснява. Притеснява ме финансовото положение на Левски. Те нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Сега ще започнат и свастики, за да бъдат по-големи наказанията Този филм сме го гледали. Бяха изпратени на мач на националния отбор, за да изгонят Боби Михайлов. Този филм съм го гледал. Аз война не водя и никога не съм ги обидил. Това, че съм казал, че са 1% от синята общност, даже ги надцених – нямат и толкова“, допълни мажоритарният акционер.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК