Люпко Петрович засега запазва поста си на старши треньор на Левски. Сърбинът ще изведе "сините" и в предстоящото домакинство с Лудогорец в събота. Това стана ясно, след като приключи заседанието на Управителния съвет на Левски. Сбирката на стадион "Георги Аспарухов" продължи 4 часа.

"Няма да има треньорска рокада. Не сме коментирали задълбочено евентуална смяна, а коментирахме други неща", съобщи представителят на Тръст "Синя България" Антони Джамбазов.

"Станислав Ангелов има пълната власт и ако той внесе подобно предложение, то ще бъде гласувано. Сега нито сме гласували "за", нито "против". Тръст "Синя България" по принцип гледаме да гласуваме "въздържали се" по спортно-технически въпроси", добави Джамбазов.

От него стана ясно също така, че Левски иска оставката на Съдийската комисия - "Утре най-вероятно ще дадем пресконференция. Искаме оставката на цялата Съдийска комисия и на нейния председател (б.р. - Петър Петров). Ние бяхме против Левски да участва в това първенство, в което играе отборът на Литекс със сменено име, който беше докаран на пъпа на София и му дадоха и стадиона."

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига