ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Шансовете Ноа Сонко Сундберг да играе в дербито срещу ЦСКА в неделя (от 16:45 часа) са реални. Гамбийският футболист на Левски уплаши сериозно треньорския щаб и феновете на "сините", след като напусна контузен дербито с Локомотив (София) (2:3) още след първия гол на домакините в осмата минута. Секунди по-рано той стъпи върху крака на вратаря Пламен Андреев и навехна тежко глезена си, който веднага се поду сериозно. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

След срещата се заговори, че контузията е доста сериозна и бранителят, който има и шведски паспорт, със сигурност ще изгори за мача с ЦСКА. От вчера обаче стана ясно, че има сериозна надежда Сундберг все пак да се оправи и да вземе участие в дербито. Това уверява прочутият в цяла България чакръкчия Паско Райчев от Пловдив. Сундберг, заедно с лекаря на Левски и помощник-треньора Димитър Телкийски, посетиха кабинета му в понеделник.

"Става дума за навяхване. Стъпил е върху крака на вратаря и е изкълчил глезена си. За щастие няма скъсани връзки. Глезенът му е подут, бяха му сложили шина. Аз обаче съм оптимист, че ще успея да му помогна и да го възстановя за мача с ЦСКА", обясни пред "Мач Телеграф" Паско Райчев.

"Доколкото разбрах от Телкийски, Сонко е много важен играч за отбора и ще направя всичко възможно той да играе в неделя. В четвъртък ще се видим за още един преглед, знам какво трябва да се направи и съм им казал на левскарите. Аз съм оптимист и ако трябва с превързан глезен, но мисля, че ще играе в неделя", добави Райчев. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК