Наско Сираков вече обяви, че ако сделката с Джоузеф Диксън се провали, ще прибегне до план „Б“ за спасението на Левски. Той призна, че вторият вариант няма нищо общо с първия и ще включва много лишения и свиване на бюджета.

БЛИЦ научи, че легендата на „сините“ и българския футбол е имал разговори с двама много сериозни бизнесмени. Сираков е преговарял с тях, след като се усъмнил в подписването на договора с тайнствения инвестиционен фонд. Единият от богаташите е българин, а другият от бивша социалистическа страна в източната част на Европа.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Двамата дали съгласието си да помогнат на Левски, но не и с огромни пари. Те имали готовност да покрият само настоящите разходи по лагери и старта на първенството, както и много малка част от огромните задължения на клуба. Но не и всички дългове.

„Явно ще се закърпва положението, както е до момента. Това е въпросният план „Б“. Поне е намерил хора да помагат, макар и, както е казва, само с трохи. Селекция този път ще липсва. Само на юноши ще се разчита и на някои други свободни агенти, чиито заплата ще са много малки“, коментират във футболните ни среди.