Ръководството на Левски ще предложи нов договор на Георги Миланов. Настоящият контракт на звездата, който днес става на 30 години, изтича в края на сезона. 

"Сините" искаха да го продължат още в края на миналата година, когато водиха разговори с всички футболисти, които Станимир Стоилов пожела да бъдат задържани. Миланов обаче се контузи и Мъри отложи преговорите, докато халфът се възстанови. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Основният проблем в разговорите ще бъде финансовата част. Иначе и Левски, и самият Георги Миланов искат да има нов договор. Към днешна дата обаче футболистът взима заплата, която е много над новия таван за български играчи. Той е само 8000 лева, а според настоящия контракт месечното възнаграждение на Миланов е 15 000 евро, което го прави №1 в Левски по този показател, пише "Мач Телеграф". 

Очаква се “сините” да направят компромис за Георги с тавана на заплати, но той няма как да е толкова голям, за да могат да му предложат настоящата заплата. Самият футболист е впечатлен от отношението на феновете към него и това е основният коз за Левски в бъдещите преговори.