Бившият скаут на Левски Кирил Вангелов разказа интересни и донякъде странни неща за "сините" и по-специално за престоите на Делио Роси и Славиша Стоянович.

Според бившия футболист на "сините", който говори в Студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов - Мейса, италианецът бил казал, че Левски ще изкара милиони от Антони Белмонт. Стоянович пък стигнал дори по-далеч. Сърбинът обявил, че освобождава Филипе Нашименто, тъй като имал перфектни качества да играе в Лудогорец, но не и в Левски.

За предложен му скандинавец за централен защитник Роси се изцепил: "Този става за любовник на дъщеря ми!".

"Белмонт никой не го харесва в България. И аз казвам, че като му гледам психическите качества, той няма характер да е водещ играч в Левски. Обаче Делио Роси казва: “от него ще спечелите милиони”. Дойде Славиша, освободи Нашименто, който мисля, че е добър футболист. Славиша казва: “той е страхотен футболист, но за Лудогорец. Има перфектни качества да играе в Лудогорец, но в Левски не може да играе футбола, който аз искам. Мисля, че до лятото Белмонт ще е топ играч”. Ето, сега идва Дерменджиев. Вади Илия Юруков от групата и вкарва Белмонт. Значи треньорите не мислят това, което мислят другите", коментира Кирил Вангелов.